krieger autos logo

Aanbod tweedehands auto's

Autobedrijf met eerlijk advies en gunstige prijzen

Ons actuele aanbod tweedehands autos. Bij Krieger Auto’s zijn we gewend om de klant goed te informeren waarbij we een oprecht en eerlijk advies te geven. We zijn ook gewend om de auto’s gunstig te prijzen, wat niet alleen lekker is voor uw portemonnee maar ook het juiste gevoel van prijs/kwaliteit waarborgt. Oftewel, je krijgt veel auto voor weinig geld. Dat is pas echt optimaal genieten van je auto. 

Op deze pagina vind je ons actuele aanbod van gebruikte auto’s. Het aanbod is altijd actueel, het kan wel voorkomen dat we toch een auto inmiddels hebben verkocht. Kijk voor de zekerheid ook het aanbod op de Krieger auto’s marktplaats pagina. Het marktplaats overzicht is te  zien door hier te klikken of op het marktplaats logo onderaan de pagina. 

Let op: Heb je een auto gezien die helemaal naar wens is waarmee je testrit wil maken? Of de auto in het echt komen bekijken?  BelWhatsapp of mail ons voordat je op bezoek komt om eventuele teleurstelling van een dichte deur of reeds verkochte auto te voorkomen. Dit geeft ons tevens de gelegenheid om de auto klaar te zetten zodat je er ruim omheen kunt voor een inspectie en daarna makkelijk kan wegrijden voor een testritje. Daarnaast vinden we het zonde voor je als je voor een dichte poort komt te staan. 

Actuele voorraad tweedehands autos

Specifieke wensen?

Altijd al een bepaalde droomauto willen hebben? Of zoek je juist die ene speciale uitvoering? We helpen je graag met de zoektocht, geef ons je wensen, budget en tijd aan en wij vinden die auto van je dromen. 

aanbod autos autobedrijf krieger haarle
rdw erkend autobedrijf haarle krieger autos
Krieger Auto's - Erkend RDW lid

Stuur ons een bericht


    Scroll to Top