Auto inruilen

Kan ik een auto inruilen?

Wij blijven continu op zoek naar gebruikte auto’s voor het op peil houden van een gevarieerd aanbod occasions. Heb jij een auto op het oog en eentje die je er op wil inruilen? Heel graag! Wij ruilen graag je bestaande auto in zonder veel gedoe met een marktconforme en vooral eerlijke prijs. Daarbij kunnen we de auto meteen vrijwaren en betalen direct (of halen de waarde van de te kopen auto af). 

Er zijn enkele voorwaarden voor het inruilen van je auto. Zo doen we namelijk altijd fysieke controle van het voertuig, controleren we kilometerstanden, technische staat en autopapieren.  

Zo werkt het inruilen van je bestaande auto

Je hebt een occasion van Krieger Auto’s op het oog en je hebt een auto in bezit die overbodig is (of wordt met de aankoop van de occasion). De auto die je in het bezit hebt heeft nog een bepaalde verkoop- en inkoopwaarde. Deze waarde kan je gebruiken bij het aanschaffen van de gewenste occasion. Je levert de auto in, en de waarde van dit voertuig gebruiken we als (gedeeltelijke) betaling op de gewenste occasion. Je hebt dus geen overbodige kosten m.b.t. wegenbelasting en verzekeringen door twee auto’s in bezit te hebben, het nog te investeren bedrag wordt verlaagd en  Krieger Auto’s regelt de vrijwaringen en tenaamstellingen.

Voorbeeld:
Je hebt een occasion op het oog van €2.000,-. Je hebt een auto met een inkoopwaarde van €1.000,-. 
De €1.000,- die je auto waard is trekken we van de prijs van de occasion af, wat betekend dat er nog €1.000,- aanvullend moet worden betaald. 

Eerlijke waardebepaling

Afspraak is afspraak

Snelle afhandeling

Veilig en vertrouwd

Wil je weten wat je auto waard is?

Voor een nauwkeurige waardebepaling is het voor Krieger auto’s belangrijk zoveel mogelijk details te vermelden van de auto. Dus ook de details zoals een kleine kras, deuk of imperfectie. Het beste is om enkele foto’s te maken van het voertuig inclusief imperfecties en bijzonderheden, en deze mee te sturen met de waardecheck. Dit helpt enorm bij bepalen van de werkelijke waarde en daarbij het voorkomen je te moeten teleurstellen door achteraf toch meer of minder te moeten bieden dan je had verwacht.

krieger auto's
Scroll naar boven