krieger auto's

Goedkope occasions

Goedkope occasions Overijssel

Krieger Auto’s is de specialist op gebied van goedkope occasions. Wij zijn gevestigd te Haarle (Overijssel) nabij Holten en Raalte. De occasions die we aanbieden zijn goede, compacte en voordelige tweedehands auto’s. Je kan ook je auto inruilen of verkopen aan Krieger Auto’s.

Daarnaast hebben we een speciale selectie occasions die net dat beetje extra’s heeft. Deze vind je terug in de Krieger Auto’s Huisselectie.

Verkoop van goede, compacte en voordelige occasions (tweedehands auto’s)

Wil je een auto verkopen? Vul het formulier in voor een passend aanbod

Je kan bij ons terecht voor eerlijk advies, het kopen van een auto of verkopen.

Naast onze goedkope occasions in Overijssel hebben we ook een Krieger Auto’s Huisselectie. Dit zijn speciaal geselecteerde top occasions, in het compacte en voordelige segment die net even dat beetje extra’s heeft ten opzichte van ons andere aanbod. Denk bijvoorbeeld aan een lederen interieur, compleet en nauwkeurig bijgehouden onderhoudshistorie of een hele lage aantrekkelijke kilometerstand (Nap logisch bevonden). En ook deze auto’s zijn net als alle occasions die we aanbieden goed, compact en voordelig. 

   

Je herkent de huisselectie aan ons label.

Maak nu een afspraak

Direct contact met WhatsApp

Krieger Auto's op marktplaats

Ons actuele aanbod goedkope occasions in Overijssel is ook terug te vinden op onze zakelijke marktplaats account. Klik op de button hieronder om een doorlink naar de marktplaats pagina te krijgen.

Scroll naar boven