krieger auto's

Huisselectie occasions

Meer dan 10 jaar ervaring
Direct leverbaar
Score 4.8 van 5 in Google
Specialist compact

Krieger Auto's Huisselectie occasions

Krieger Auto’s huisselectie zijn speciaal geselecteerde auto’s die er echt uitspringen ten opzichte van een andere occasions. Een auto uit de Krieger Auto’s Huisselectie is altijd technisch goed en heeft ook altijd een Nationale autopas en/of een sluitende kilometerstand die door middel van facturen is te controleren. Daarbij ziet zo’n auto er heel netjes uit door geen of minimale gebruikerssporen. Oftewel: Krieger Auto’s Huisselectie occasion is echt een auto waarmee je goed voor de dag kan komen.

Voorwaarden Huisselectie

Logische kilometerstand
Geen of weinig gebruikerssporen
Airco en/of extra fabrieksopties
Technisch helemaal goed

Auto's met net dat beetje meer

Deze auto’s hebben gewoon net dat beetje meer! Ze zijn technisch goed, strak in de lak en bijvoorbeeld leuke ‘extra’ fabrieksopties.

Ford Fiesta - 2013

Fiat Panda - 2012

Maak nu een afspraak

Direct contact met WhatsApp

Auto in te ruilen?

Graag! Wij zijn constant op zoek naar occasions om ons aanbod te vergroten. We hebben de mogelijkheid om zowel je auto inruilen bij aanschaf van een occasion of je auto in te kopen zonder het aanschaffen van een occasion. De speciaal gemaakte gratis waardecheck is daarvoor een handige tool om je een indicatie te geven wat je auto nog waard is. Deze is heel eenvoudig in te vullen, helemaal gratis en uiteraard geheel vrijblijvend.

Dan nog een handige tip: Voor een nauwkeurige waardebepaling is het voor Krieger auto’s belangrijk dat je hierbij zoveel mogelijk details probeert te vermelden van de auto. Dus ook de details zoals een kleine kras, deuk of imperfectie. Meerdere meegezonden foto’s helpen daar goed bij. We vinden het nogal onprettig om je achteraf te moeten teleurstellen door meer of minder te moeten bieden dan we op voorhand hebben opgegeven.

Scroll naar boven