krieger autos logo

Krieger Autos

Krieger Autos zijn goede auto's

Krieger Autos zijn goede auto’s, daarmee onderscheiden we ons.  Een auto moet een vervoersmiddel zijn die je comfortabel van A naar B brengt zonder dat je er zorgen over hoeft te maken.  Bij Krieger Autos vinden we betrouwbaarheid en veiligheid het belangrijkst, daarna kijken we naar prijs en aanbod. Zo kijken we elke auto die we hebben ingekocht of ingeruild grondig na op technische mankementen, geldigheid van APK en optische aandachtspunten. Mocht het zo zijn dat hier punten naar voren komen communiceren we dat altijd of laten we die herstellen in een van de werkplaatsen binnen ons netwerk. Kortom: Wij zullen je van A tot Z ontzorgen en je altijd met een veilige en betrouwbare auto naar huis sturen. Klik hier voor ons actuele aanbod of hier voor onze zakelijke marktplaats pagina

Het bedrijf

Krieger Autos aanbod

Krieger Auto’s en banden  is opgericht op 1 januari 2014

Krieger Autos is een regionaal en kleinschalig autobedrijf die is gespecialiseerd in het in- en verkopen van betrouwbare tweedehands auto’s en bedrijfsauto’s. Daarnaast beschikken we over een breed netwerk met vakmensen die beschikken over moderne werkplaatsen en goed opgeleide automonteurs waarin we mogelijkheden bieden de auto helemaal naar wens af te leveren.

Oftewel: We regelen alles voor je, maar we werken samen met autobedrijven die voor ons de werkzaamheden uitvoeren. Uiteraard is een nieuwe APK ook mogelijk. Het voordeel om het te laten doen door Krieger Auto’s is dat je de weg op gaat met een auto compleet die helemaal naar wens is.  En bij ons geldt: Wij maken heldere (en vooraf) afspraken.  Zodat je weet waar je aan toe bent. Afspraak is afspraak.

Wat mag je verwachten?

Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de auto die je gaat aankopen, maar het ook belangrijk een goed gevoel te hebben bij het bedrijf waar je die auto gaat aankopen. Krieger Auto’s heeft daarom eenvoudig overzicht gemaakt wat je van ons mag verwachten. Van oriëntatie tot aflevering in 3 simpele stappen. 

Stap 1

aanbod autos autobedrijf krieger haarle

Eerste oriëntatie en proefrit

We maken een afspraak zodat je de auto goed kan komen bekijken. Zodra de auto in de smaak valt doe we meteen een proefrit.

Stap 2

Afspraken maken

Proefrit is afgelopen. Is het helemaal de auto die je wil? Nu spreken we met elkaar de voorwaarden af en gaan wij de auto rijklaar maken.

Stap 3

Ophalen van je auto

Aflevering! Na afhandeling van de financiële afspraken doen we de tenaamstelling en eventuele vrijwaren. Veel plezier van je aankoop!

Inruilen? Ja! Graag

Heb je een auto in te ruilen, of wil je een auto verkopen? Neem gerust met ons contact op, we helpen je graag.

Scroll to Top