krieger auto's

Ocassions Hellendoorn

Goede, compacte en voordelige occasions

Ons actuele aanbod occasions zijn goede, compacte en voordelige auto’s. Het is voor Krieger Auto’s belangrijk om de klant goed te informeren over onze occasions waarbij we een goed en eerlijk advies kunnen geven. Daarbij zijn de auto’s stuk voor stuk gunstig geprijsd, wat niet alleen lekker is voor uw portemonnee maar ook het juiste gevoel van prijs/kwaliteit waarborgt. Oftewel, je krijgt veel auto voor weinig geld. Dat is pas echt optimaal genieten van je auto. 

Op deze pagina vind je ons actuele aanbod van gebruikte auto’s. Het aanbod is altijd actueel, het kan wel voorkomen dat we toch een auto inmiddels hebben verkocht. Kijk voor de zekerheid ook het aanbod op de Krieger auto’s marktplaats pagina. Het marktplaats overzicht is te  zien door hier te klikken of op het marktplaats logo onderaan de pagina. 

Let op: Heb je een auto gezien die helemaal naar wens is waarmee je testrit wil maken? Of de auto in het echt komen bekijken?  BelWhatsapp of mail ons voordat je op bezoek komt om eventuele teleurstelling van een dichte deur of reeds verkochte auto te voorkomen. Dit geeft ons tevens de gelegenheid om de auto klaar te zetten zodat je er ruim omheen kunt voor een inspectie en daarna makkelijk kan wegrijden voor een testritje. Daarnaast vinden we het zonde voor je als je voor een dichte poort komt te staan. 

Maak nu een afspraak

Direct contact met WhatsApp

Scroll naar boven