krieger auto's

Ocassions

Meer dan 10 jaar ervaring
Direct leverbaar
Score 4.4 van 5 in Google
Specialist in compact

Goede, compacte en voordelige occasions

Ons actuele aanbod occasions zijn goede, compacte en voordelige auto’s. Het is voor ons belangrijk om de klant goed te informeren over onze occasions waarbij we een goed en eerlijk advies kunnen geven. Daarbij zijn de auto’s stuk voor stuk gunstig geprijsd, wat niet alleen lekker is voor je portemonnee maar ook het juiste gevoel van prijs/kwaliteit waarborgt. Oftewel, je krijgt veel auto voor weinig geld. Dat is pas echt optimaal genieten van je auto.

Let op: Heb je een auto gezien die helemaal naar wens is waarmee je testrit wil maken? Of de auto in het echt komen bekijken?  Bel, Whatsapp of mail ons voordat je op bezoek komt om eventuele teleurstelling van een dichte deur of reeds verkochte auto te voorkomen!

Naast het overzicht op kriegerautos.nl zijn de occasions ook te vinden via ons zakelijke marktplaats pagina, of via de diverse bekende occasion zoekmachines zoals o.a. gaspedaal.nl en autowereld

Maak nu een afspraak

Direct contact met WhatsApp

Populaire merken

Occasion niet gevonden? Of specifieke wensen?

Altijd al op zoek naar een bepaalde droomauto? Of altijd al die ene speciale uitvoering willen hebben? Of zoek je juist dat goede bouwjaar? Geen probleem! We helpen je graag met de zoektocht naar de auto die precies aansluit bij je behoeftes, geef ons je wensen, budget en tijd aan en wij vinden die auto van je dromen.

Stuur ons een bericht


    Scroll naar top