krieger auto's

Over Krieger Auto's

Meer dan 10 jaar ervaring
Direct leverbaar
Score 4.8 van 5 in Google
Specialist in compact

De specialist in compacte occasions onder €6.000,-

Krieger Auto’s zijn goede auto’s, daarmee onderscheiden we ons. Bij Krieger Auto’s vinden we betrouwbaarheid en veiligheid het belangrijkst, daarnaast kijken we naar prijs en aanbod. Zo kijken we iedere auto die we hebben ingekocht of ingeruild grondig na op technische mankementen, geldigheid van APK en optische aandachtspunten. We hebben sinds kort daarin een speciale Krieger Auto’s huisselectie gemaakt met occasions die net dat beetje extra’s heeft ten opzichte van vergelijkbare occasions zoals: airconditioning, lage km-stand of uiterlijke oneffenheden. 

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor ons actuele aanbod of hier voor onze zakelijke marktplaats pagina

krieger autos marktplaats

Auto verkopen of inruilen?

Heb je een auto in te ruilen, of wil je een auto verkopen? Wij zijn altijd op zoek naar gebruikte auto’s voor het op orde houden van onze voorraad. Doe snel een gratis waardecheck.

Maak nu een afspraak

Direct contact met WhatsApp

Over Krieger Auto's

We halen oprecht werkplezier uit het helpen en begeleiden bij de aankoop van één van onze prachtige occasions. We staan je daarvoor graag persoonlijk te woord en zijn altijd bereikbaar voor vragen en/of het maken van een afspraak.

Iedere dag werken we met passie aan een breed assortiment compacte, betrouwbare en voordelige occasions waarbij we je voorzien van eerlijk advies, een scherpe prijs en de mogelijkheid om een auto in te ruilen

Ondanks vele blije en tevreden klanten blijven we continu optimaliseren voor de perfecte koopervaring. Want we zijn ervan overtuigd dat een blije klant, samen met een goed aanbod zorgt voor een nieuwe (blije) klant. 

Rick Krieger – Eigenaar Krieger Auto’s

Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de auto die je gaat aankopen, maar het ook bij het bedrijf waar je die auto gaat aankopen. Krieger Auto’s heeft daarom inzichtelijk gemaakt in 3 simpele stappen wat je kan verwachten in het aankoop proces. 

Wat mag je verwachten?

Stap 1

over krieger stap 1

Occasion bekijken proefrit maken

We maken een afspraak zodat je de auto van binnen en van buiten goed kan komen bekijken. Zodra de auto voldoet aan je wensen laten we je meteen een proefrit maken.

Stap 2

over krieger stap 2

Afspraken maken koopovereenkomst

Proefrit is afgelopen. Dit is de auto die het wordt! Nu maken we met elkaar afspraken en gaan wij de auto klaar maken voor aflevering.

Stap 3

Over krieger stap 3

Ophalen van je auto

Aflevering! Na afhandeling van (eventuele) inruil en de gemaakte financiële afspraken gaan we de auto te naamstellen (+ inruil vrijwaren). Heel veel rijplezier van je aankoop!

Scroll naar top