krieger auto's

Over Krieger Auto's

Meer dan 10 jaar ervaring
Direct leverbaar
Score 4.8 van 5 in Google
Specialist in compact

De specialist in compacte auto's onder €6.000,-

Krieger Auto’s zijn goede auto’s, en daarmee onderscheiden we ons niet alleen. Bij Krieger Auto’s vinden we betrouwbaarheid en veiligheid het belangrijkst, daarnaast kijken we naar prijs en aanbod. Zo checken we iedere auto die we hebben ingekocht of ingeruild grondig na op technische mankementen, geldigheid van APK en optische aandachtspunten. 

We hebben sinds kort een speciale Krieger Auto’s huisselectie gemaakt met occasions die net die extra’s heeft ten opzichte van vergelijkbare aangeboden occasions zoals: airconditioning, een lage km-stand, complete onderhoudshistorie of uitzonderlijke goede optische staat. 

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor ons actuele aanbod of hier voor onze zakelijke marktplaats pagina

Je vind ons aanbod op professionele verkoop platformen zoals

krieger autos marktplaats

Auto verkopen of inruilen?

Heb je een auto in te ruilen, of wil je een auto verkopen? Wij zijn altijd op zoek naar gebruikte auto’s voor het op orde houden van onze voorraad. Doe snel een gratis waardecheck.

Maak nu een afspraak

Direct contact met WhatsApp

Over Krieger Auto's

We halen oprecht werkplezier uit het helpen en begeleiden bij de aankoop van één van onze prachtige auto’s. We staan je daarvoor graag persoonlijk te woord en zijn altijd bereikbaar voor vragen en/of het maken van een afspraak.

Iedere dag werken we met passie aan een breed assortiment compacte, betrouwbare en voordelige occasions waarbij we je voorzien van eerlijk advies, een scherpe prijs en de mogelijkheid om een auto in te ruilen

Ondanks vele blije en tevreden klanten blijven we continu optimaliseren voor de perfecte koopervaring. Want we zijn ervan overtuigd dat een blije klant, samen met een goed aanbod zorgt voor een nieuwe (blije) klant. 

Rick Krieger – Eigenaar Krieger Auto’s

Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de auto die je gaat aankopen, maar het ook bij het bedrijf waar je die auto gaat aankopen. Krieger Auto’s heeft daarom inzichtelijk gemaakt in 3 simpele stappen wat je kan verwachten in het aankoop proces. 

Wat mag je verwachten?

Stap 1

over krieger stap 1

Auto bekijken proefrit maken

We maken een afspraak zodat je de auto van binnen en van buiten goed kan komen bekijken. Zodra de auto voldoet aan je wensen laten we je meteen een proefrit maken.

Stap 2

over krieger stap 2

Afspraken maken koopovereenkomst

Proefrit is afgelopen. Dit is de auto die het wordt! Nu maken we met elkaar afspraken en gaan wij de auto klaar maken voor aflevering.

Stap 3

Over krieger stap 3

Ophalen van je auto

Aflevering! Na afhandeling van (eventuele) inruil en de gemaakte financiële afspraken gaan we de auto te naamstellen (+ inruil vrijwaren). Heel veel rijplezier van je aankoop!

De geschiedenis van Krieger Auto's

Tijdens mijn studie op de IVA te Driebergen besloot ik om ondernemer te worden. De reden hiervoor was om flexibel te kunnen zijn in de momenten waarop ik aan het werk kon. Mijn studie nam namelijk veel tijd in beslag en een bijbaantje was moeilijk te combineren.

Mijn vroege ambitie om een eigen bedrijf te hebben werd waargemaakt!
Vol trots en ambitie schreef ik mezelf in bij het handelsregister en startte mijn bedrijf in het in- en verkopen van tweedehandsauto’s. De keuze voor een autobedrijf was snel en simpel gemaakt, aangezien de passie voor auto’s en het plezier hebben in handelen al lang bij mij aanwezig was.

Mijn geluk kon niet op, ik was zelfstandig ondernemer in de autobranche!
Vanaf de start is mijn werkwijze geweest om auto’s weer te laten stralen door ze veel tijd, aandacht en liefde te geven. De auto’s bloeiden weer op en werden klaargemaakt voor de nieuwe eigenaren. En dat vinden we nog steeds fantastisch! Iedere auto die we verkopen geeft ons opnieuw waardering, werkplezier en voldoening aan het harde werk dat we erin hebben gestopt.

In de beginjaren (rond 2010) richtte ik mij voornamelijk op het herstellen en verkopen van schadeauto’s. Deze auto’s waren namelijk laag in kosten qua aanschaf en door middel van mijn eigen arbeid en het slim inkopen van onderdelen, vervolgens goed verkocht konden worden. Het was een hele leuke tijd en prachtige ervaring waarin we ontzettend veel hebben geleerd over auto’s.

Een nieuwe koers
Het nadeel was echter de hoeveelheid tijd die erin gaat zitten om een auto te herstellen. De omloop van de auto’s was daardoor niet genoeg en deed me besluiten om meer te richten op de handel van auto’s in plaats van het herstellen en opknappen daarvan. De auto’s werden immers ook steeds complexer om te repareren.

De ervaring van het herstellen van auto’s helpt me tot op de dag van vandaag bij het inkopen, doordat ik snel en onderbouwd kan beoordelen of de auto in het verleden schade heeft gehad en of is hersteld.

Specialisatie
Tijdens de koersverandering ben ik me gaan richten op compacte auto’s onder de €6.000,-. Het idee daarachter was om mensen met een iets kleiner budget toch te kunnen helpen met goede auto’s. Oftewel; auto’s die betrouwbaar, comfortabel en betaalbaar zijn waarmee er zonder zorgen nog jaren rijplezier aan beleefd kan worden.

En ja, deze koerswijziging bleek een succes! Eerst een paar auto’s per jaar (immers nog steeds student), daarna een paar per maand en zo beetje bij beetje verder.

Het bedrijf, naast mijn baan
Na mijn studie werd me een mooie kans aangeboden om in loondienst te komen werken, wat ik een aantal jaar met veel plezier heb gedaan. Mijn autobedrijf heb ik er in die tijd bij naast gedaan, waarbij ik voornamelijk in de weekenden tijd aan kon besteden.

Een Sprong in het diepe
Het bedrijf kon desondanks toch geleidelijk aan doorgroeien, en zorgde ervoor dat ik het niet los kon laten. Ondanks mijn leuke baan met financiële zekerheid en stabiliteit wist ik dat met de juiste input, tijd en aandacht mijn bedrijf een succes zou worden.  Op 32 jarige leeftijd nam ik ontslag bij mijn werkgever en ging ik fulltime aan de slag met mijn eigen bedrijf en sprong ik in het diepe.

Groot Succes
Inmiddels hebben we honderden auto’s in het segment compacte auto’s onder €6.000,- verkocht, en zijn we iedere dag weer op zoek naar nieuw aanbod van geschikte auto’s om onze klanten te kunnen bedienen.

De eerste auto in het aanbod van Krieger Auto's

De auto waarmee het begon
De allereerste auto die ik verkocht, weet ik nog goed. Het was een zwarte Renault Clio met sportstoelen waarbij je ieder steentje op de weg voelde. Ik was er maar wat trots op! Met de hand gewassen en gepoetst zorgde ik ervoor dat de auto er in opperbeste staat bij stond.

Scroll naar boven