krieger auto's

Over Krieger Auto's

Meer dan 10 jaar ervaring
Direct leverbaar
Score 4.4 van 5 in Google
Specialist in compact

Specialist in compacte occasions onder €6.000,-

Krieger Auto’s zijn goede auto’s, daarmee onderscheiden we ons. Bij Krieger Auto’s vinden we betrouwbaarheid en veiligheid het belangrijkst, daarna kijken we naar prijs en aanbod. Zo kijken we elke auto die we hebben ingekocht of ingeruild grondig na op technische mankementen, geldigheid van APK en optische aandachtspunten. Klik hier voor ons actuele aanbod of hier voor onze zakelijke marktplaats pagina

Over Krieger Auto's. Wat mag je verwachten?

Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de auto die je gaat aankopen, maar het ook bij het bedrijf waar je die auto gaat aankopen. Krieger Auto’s heeft daarom inzichtelijk gemaakt in 3 simpele stappen wat je kan verwachten in het aankoop proces. 

Stap 1

Occasion bekijken proefrit maken

We maken een afspraak zodat je de auto van binnen en van buiten goed kan komen bekijken. Zodra de auto voldoet aan je wensen laten we je meteen een proefrit maken.

Stap 2

afspraak is afspraak krieger autos

Afspraken maken koopovereenkomst

Proefrit is afgelopen. Dit is de auto die het wordt! Nu maken we met elkaar afspraken en gaan wij de auto klaar maken voor aflevering.

Stap 3

Ophalen van je auto

Aflevering! Na afhandeling van (eventuele) inruil en de gemaakte financiële afspraken gaan we de auto te naamstellen (+ inruil vrijwaren). Heel veel rijplezier van je aankoop!

Auto verkopen of inruilen?

Heb je een auto in te ruilen, of wil je een auto verkopen? Wij zijn altijd op zoek naar gebruikte auto’s voor het op orde houden van onze voorraad. Doe snel een gratis waardecheck.

Maak nu een afspraak

Direct contact met WhatsApp

Scroll naar top