krieger auto's

Tweedehands auto kopen

Goede tweedehands auto kopen

Krieger Auto’s is de specialist op gebied van goede tweedehands auto’s. In ons aanbod vind je goede, compacte en voordelige occasions. Wij zijn gevestigd te Haarle (Overijssel) nabij Holten en Raalte tussen Deventer en Zwolle. Je kunt niet alleen bij ons terecht om een tweedehands auto te kopen maar ook om je auto in te ruilen en of verkopen

Daarnaast hebben we een speciale selectie occasions die net dat beetje extra’s heeft. Deze vind je terug in de Krieger Auto’s Huisselectie.

Verkoop van goede, compacte en voordelige occasions (tweedehands auto’s)

Wil je een auto verkopen? Vul het formulier in voor een passend aanbod

Je kan bij ons terecht voor eerlijk advies, het kopen van een auto of verkopen.

Krieger Auto's Huisselectie

Naast onze goedkope boodschappenauto’s hebben we ook een Krieger Auto’s Huisselectie. Dit zijn speciaal geselecteerde top occasions, in het compacte en voordelige segment die net even dat beetje extra’s heeft ten opzichte van ons andere aanbod. Denk bijvoorbeeld aan een lederen interieur, compleet en nauwkeurig bijgehouden onderhoudshistorie of een hele lage aantrekkelijke kilometerstand (Nap logisch bevonden). En ook deze auto’s zijn net als alle occasions die we aanbieden goed, compact en voordelig. 

   

Je herkent de huisselectie aan ons label.

Check hier onze actuele voorraad

Maak nu een afspraak

Direct contact met WhatsApp

Krieger Auto's op marktplaats

Ons actuele aanbod tweedehands auto is ook terug te vinden op onze zakelijke marktplaats account. Klik snel op de button hieronder om een tweedehands auto te kopen en om de doorlink naar de marktplaats pagina te krijgen.

Scroll naar boven