Verkoopservice

Specialist in autoverkoop

Meer dan 10 jaar ervaring
Direct leverbaar
Score 4.4 van 5 in Google
Specialist in compact

Verkoopservice

Laat je auto verkopen door professionals

Haal het maximale uit de verkoop van je auto. Krieger Auto’s biedt de mogelijkheid om de verkoop van jouw auto te verzorgen. Met onze verkoopservice nemen wij je veel werk uit handen en ben je zeker van een professionele afhandeling zonder gedoe. 

Wij zorgen dat de auto een goede poetsbeurt krijgt en er netjes bij komt te staan, maken professionele foto’s en een uitgebreide verkoopadvertentie. Daarnaast onderhouden wij het contact met de  potentiële kopers en overleggen met jou de mogelijkheden. 

Tijdens de verkoopperiode vrijwaren we de auto en heb je geen maandelijkse kosten zoals wegenbelasting en autoverzekering. 

De verkoopservice bieden we aan voor een vast en aantrekkelijk tarief die zichzelf meer dan terugverdiend. Klik op de knop hieronder en informeer naar de voorwaarden.

Verkoop je auto sneller met de verkoopservice!

Professioneel, eerlijk en zonder gedoe.

Door je auto te laten verkopen door Krieger Auto’s lift je mee op de voordelen van ons gerenommeerde status als autobedrijf, ons zakelijke netwerk en ons opgebouwde klantenbestand. Daarnaast bieden we je auto aan op de beste professionele online platformen voor autoverkoop zoals AutoScout24AutoTrader en Marktplaats

krieger autos marktplaats

In- en verkoop van tweedehands auto’s.

Over Krieger auto’s.

We komen graag met je in contact.

Verkoopservice voor ieder automerk

Maak nu een afspraak

Direct contact met WhatsApp

Scroll naar boven