Werkplaats

Werkplaats Krieger Auto's, aflevering op maat

De werkplaats van Krieger Auto’s voor het afleveren van de auto, geheel naar eigen wens. Kortom; Krieger Auto’s is een one-stop-shop. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van auto’s en daarnaast hebben we ook een breed netwerk met autobedrijven en garages die voor ons de onderhoud, reparaties, schadeherstel en APK verzorgen. We gebruiken juist deze externe bedrijven omdat ze zich onderscheiden in kwaliteit en vakmanschap. Omdat die specialisten ervoor zorgen dat ze onze aangeboden reparaties of onderhoud perfect uitvoeren kunnen wij ons richten op het zoeken en aanbieden van goede en betrouwbare tweedehands auto’s en die vervolgens helemaal naar je eigen wens kunnen afleveren. 

We blijven uiteraard ten alle tijde je contactpersoon of aanspreekpunt en maken van te voren heldere afspraken over de kosten. Je komt daardoor nooit voor vervelende verassingen te staan, wel zo prettig. Wil je graag een leenauto om de tijd te overbruggen? In overleg of waar mogelijk bieden we een vervangende auto aan als oplossing, geef dit wel duidelijk van te voren aan zodat we de mogelijkheid hebben om eventueel iets te organiseren. Een blije klant is een trouwe klant daar doen we het voor. We scoren een 4,8 van de 5 sterren op klanttevredenheid

werkplaats krieger autos

Informeer naar de mogelijkheden


    Eerlijke prijzen, snelle service

    Auto onderdelen en accessoires

    In sommige gevallen is het mogelijk om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen, zoals ruitenwissers, accu’s of uitlaatonderdelen. We hebben deze onderdelen niet standaard op voorraad dus houdt er rekening mee dat hier enkele dagen levertijd op kan zitten. We bestellen onderdelen enkel op aanvraag, die bestelde onderdelen specifiek voor een bepaalde auto kunnen dan ook niet worden geretourneerd. Het aanbod in onderdelen is afhankelijk van het aanbod van onze grossier, het kan zijn dat die bijvoorbeeld niet de originele onderdelen hebben maar een alternatief of alternatieve fabrikant.

    Scroll to Top